• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Säkra betalningar med Klarna
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna

Säker e-handel

För HundStil.com är det viktigaste att du som kund känner dig trygg och säker när du handlar hos oss. Nedan informerar vi om hur vi följer de branschstandarder och rekommendationer för att erbjuda en säker e-handel. 

Säker e-handel innebär att vi följer de riktlinjer och rekommendationer som behövs för att säkerställa en säker e-handelsupplevelse. Detta uppnås genom säkerhet när det kommer till betalningar,  personuppgifter, val av leverantörer och krypterad trafik mellan dig och vår hemsida. 

För att leverera säkra betalningar samarbetar vi med Klarna. Klarna erbjuder säkerhet till dig som kund genom säker behandling av din kundinformation, dina inloggningsuppgifter och betalningar. 

För HundStil.com är din integritet som kund av högsta vikt. Därför vidtar vi de nödvändiga åtgärder och rutiner som behövs för att kunna behandla dina personuppgifter på ett säkert sätt. Du kan läsa mer ingående om detta under vår personuppgiftspolicy

Vi väljer våra leverantörer med störta omsorg för att din upplevelse hos HundStil.com ska bli den bästa möjliga. 

Vi erbjuder säker överföring av information mellan din enhet och vår hemsida genom att kryptera trafiken. Detta möjliggörs genom säkerhetscertifikat som uppdateras flera gånger årligen.

Fick du inte svar på din fråga?

Vårt sortiment

Denna hemsida använder cookies.

Inspireras av HundStil.com

Inspiration, nyheter och erbjudanden före alla andra. HundStil.com – För Tass Med Klass. Alla som blir medlem får 10% på ett köp. Välkomna!
hundhalsband vinthund läder