Vad ska man tänka på när man köper hundsäng?

En hund sover många timmar per dygn och behöver återhämtning för att må bra och då är det viktigt att det finns en mysig bädd att vila i. Det finns olika parametrar att väga in när man ska välja bädd, bland annat storlek, bekvämlighet, hållbarhet och stil.  På HundStil kvalitetssäkrar vi våra produkter så att de lever upp till alla dessa parametrar, bara det bästa är bra nog!

 

Hur sover din hund?

Olika hundar gillar olika bäddar. Vissa hundar rullar ihop sig som en kringla när dom sover och till dessa godingar är en rund bädd lämplig. Andra hundar vill gärna sträcka ut sina spiror och trivs därmed i mer avlånga bäddar.  För Vilda som är ägaren bakom HundStil är det viktigt med en liten kant på bädden för att kunna vila huvudet på. Vad föredrar din hund?

Vilken storlek ska jag välja?

För att välja storlek på hundbädden så utgå från dig själv, hur hade du velat sova? Rymligt & mjukt eller hårt och trångt? Förmodligen väljer både du och din hund rymligt och mjukt. Antingen kan du mäta hunden från nos till svansrot och lägga till några centimetrar för att få fram rätt storlek på bädden, eller så kan du tejpa upp bäddens storlek på golvet för att få en uppfattning om hur stor bädd vovven behöver. Men alldeles för rymligt vill förmodligen inte vovven ha, det är ju lite mysigt att vara inbäddad trots allt.

Känner du dig osäker på vilken bädd du ska välja så får du gärna kontakta oss på info@hundstil.com så hjälper vi till.