Här finner ni svaren till de vanligaste frågorna. Hittar ni inte svaren till din fråga är ni välkomna att kontakta oss. 

Vilka är HundStil.com? 

HundStil.com är en del av företaget Tass Online Sverige AB, org. nr. 559193-8864. Vi erbjuder ett utvalt sortiment av produkter till människans bästa vän, hunden. Produkterna är utvalda med fokus på kvalité, design och hållbarhet.

Var finns HundStil.com? 

Vi inspirerar dig dygnet runt på HundStil.com. Företaget har sitt säte i Jönköping, men agerar på hela den svenska marknaden. Ni hittar oss även på Facebook och Instagram. 

Vad kostar frakten? 

Vi på HundStil.com erbjuder fri frakt på ordrar över 599 kr annars tar vi ut en fraktavgift på 69 kr. 

Vad kostar returen? 

Returer genomförs smidigt genom att kontakta oss. Vi skickar en returetikett och ni lämnar in varan på närmast DHL-ombud. Frakt och expeditionsavgift debiteras om 69 kr, avser returen en hundbädd/hundsäng/skrymmande gods tas en avgift om 199 kr ut.

När får jag mina produkter? 

Vi på HundStil.com levererar din order inom 2-5 arbetsdagar (beroende på tillgängliga leveransalternativ i ditt området). Vissa av våra varor är beställningsvaror och har en längre leveranstid, är varan en beställningsvara meddelar vi detta på produktsidan. I bekräftelsemailet du mottar från oss när din order skickas finns en länk för att spåra din beställning hos vår leverantör DHL alt. Postnord. 

Hur returnerar jag en produkt? 

Om du vill returnera en produkt/flera produkter kontaktar du oss för att mottaga en returetikett. 

Hur reklamerar jag en produkt? 

Om du vill reklamera en produkt/flera produkter till HundStil.com börjar du med att kontakta oss.