Vi är ett familjeföretag som älskar hundar och tycker att våra fyrbenta familjemedlemmar förtjänar kvalitetsprodukter med stil, därför är vi extra noga med vad vi erbjuder för hundprodukter i vår webbutik.

Långsiktiga relationer

På HundStil.com tror vi på långsiktiga relationer med våra kunder. Vi vill erbjuda ett utvalt sortiment med fokus på stil, hållbarhet och kvalitet.

Premiumprodukter till hundar & personlig service

Vi säljer premiumprodukter till hundar och erbjuder personlig service. Vi försöker alltid att göra det lilla extra för dig som kund.

Snabba leveranser & säkra betalningar

Vi erbjuder snabba leveranser, fri frakt över 599 kr och säkra betalningar genom kort och Klarna.

Via Klarna kan du alltid välja att betala med faktura efter att du fått hem produkterna för påseende eller delbetala dina inköp i en takt som passar dig.

Upplev skillnaden

Vi säljer HUNTERs hundprodukter till glädje både för hund och hundägare. Förstklassiga produkter som kännetecknas av hög kvalitet med känsla för detaljer. HUNTERs traditionella hantverk med egen tillverkning i Tyskland fokuserar på djurens bästa och tar ansvar för miljö och hållbar utveckling. Med sina högt ställda krav på kvalitet erbjuds hållbara produkter i modern design som är både ändamålsenliga och tillförlitliga. HUNTER är ett internationellt växande varumärke som kännetecknas av ständig utveckling inom produkter till husdjur, allt från koppel, selen och halsband i olika material till funktionella och moderiktiga hundkläder, vårdande sängar samt hygienartiklar, innovativa hundleksaker och hälsosamma tilltugg. Upplev skillnaden du med.

Kontakta oss

Har ni frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss på: 
info@hundstil.com

Vårt utbud av hundprodukter

Hållbara hundprodukter i modern design och hög kvalitet med funktionalitet i fokus för bästa komfort och utseende, gör hundlivet till ett sant nöje.

Vårt sortiment består av noga utvalda produkter från noga utvalda varumärken.

Läs mer om våra varumärken här.