• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Säkra betalningar med Klarna
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna

Personuppgiftspolicy

För oss på HundStil.com är din integritet av högsta vikt. Genom följande sida önskar vi därför visa en transparens i hur vi behandlar dina personuppgifter. Hittar du inte svaret på din fråga finns det ett formulär nedan där du har möjlighet att kontakta oss.

HundStil.com är en del av Tass Online Sverige AB, organisationsnummer: 559193-8864. Tass Online Sverige AB (personuppgiftsansvarig) ansvarar således för behandlingen av dina uppgifter för egna ändamål. 

Kontaktuppgifter vid frågor av behandling av dina personuppgifter: 

Mailadress:
info@hundstil.com

För att kunna genomföra din beställning behandlas dina personuppgifter i första hand på denna hemsidan. För att kunna leverera varor, administration, betalningar för en fungerande verksamhet delas dina personuppgifter med leverantörer i nedan fall:

  • För att mottaga din order används IT-system och likvärdiga lösningar där vi delar dina personuppgifter med våra leverantörer av dessa tjänster. Vi delar de uppgifter som behövs enbart för att möjliggöra ordern/uppgiften.
  • När du kommer till kassan och betalning ska ske, hanteras dina personuppgifter av vår betalningsleverantör som i sin tur delar personuppgifterna med leverantörer till dem för att möjliggöra din betalning. 
  • När transaktionen gällande betalningen gått igenom ska varan transporteras till dig. För att möjliggöra detta behöver vi dela dina personuppgifter med den transportör som utför transporten. Om en retur eller reklamation genomförs delas även dina personuppgifter med denna. 
  • Vi delar dina personuppgifter med externa leverantörer som möjliggör utskick av din vara. 
  • Väljer du att aktivt kontakta vår kundtjänst genom formulär eller mail på hemsidan kommer personuppgifter att delas med de IT-system som tar hand om förfrågan samt ev. externt kundtjänstföretag som hanterar förfrågningar. 
  • Vid marknadsföring genom nyhetsbrev eller sociala medier eller liknande till dig eller andra potentiella kunder kommer vi dela dina personuppgifter med tredje part som tillhandahåller dessa tjänster. 

Våra IT-leverantörer, betalleverantörer och likanande kan i vissa fall dela, överföra och behandla dina personuppgifter utanför EU/ESS-området. Då en överföring sker utanför EU/ESS-området genomförs uppgifter enbart om godkännande för överföringen överensstämmer med gällande lagstiftning och dataskyddslagstiftning. Detta pga. standardavtalsklausuler med våra leverantörer, beslut från EU-kommissionen & Privacy Shield. 

Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med dataskyddslagstiftningen. Genom denna lagstiftning har du som kund rättigheter som du kan använda för att inverka på vår behandling. Du har rätt att:

  • Om våra uppgifter skulle vara felaktiga, ofullständiga eller orelevanta begära att de korrigeras eller raderas.
  • Rätt till skadestånd om behandling av personuppgifterna ej skett enligt lagen. 
  • Du har rätt att en gång per år kostnadsfritt begära ut uppgifter som vi har registrerade om dig. 
  • För rättelse, registerutdrag eller radering skickar du en skriftlig undertecknad begäran till: info@hundstil.com

Nedan följer fall där vi beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter och varför vi gör det. Vi beskriver även vilka personuppgifter vi behandlar, lag bakom behandling samt tid vi sparar uppgifterna. 

  • Vid köp: administration av order/köp
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, adress, mail, telefon
    – Hantering som genomförs: För att möjliggöra underlag till transport, betalning, beställningsbekräftelse & leveransbekräftelse. 
    – Tid vi sparar uppgiftena: 12 mån från genomförande av köp.
  • Marknadsföring: via nyhetsbrev (e-post) och sms
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, mail, telefon
    – Hantering som genomförs: Utskick av nyhetsbrev till registrerad mailadress, utskick av marknadsföring via sms. Erbjudanden & nyheter anpassade efter vad vi tror passar dig. 
    – Tid vi sparar uppgiftena: 12 mån när det kommer till namn. Gällande mail sparas mailadressen tills användaren avregistrerar sig i footern i nyhetsbreven.
  • Marknadsföring: via mail gällande produkter lagda i varukorg
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, mail och produkter lagda i varukorgen samt tidigare beställningshistorik och surfhistorik
    – Hantering som genomförs: Utskick av ett relevant mail innehållande de produkter som lagts i varukorgen, men ej har beställts. 
    – Lag: vid tidigare beställning har kund godkänt gällande marknadsföring  via mail. 
    – Tid vi sparar uppgiftena: 12 mån från senaste beställningen. I mailet som skickas ut finns möjlighet att avsägas från kommande utskick.
  • Ånger: nyttjande av ångerrätt, reklamation eller liknande
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, adress, mail, telefon och ordernummer. 
    – Hantering som genomförs: uppgifterna används underlag för att kunna möjliggöra ångerrätt, retur, reklamation eller liknande. 
    – Lag: Konsumentköplagen och Distansköplagen.
    – Tid vi sparar uppgiftena: 12 mån.

     

  • Kundtjänst: ta emot förfrågning via formulär eller e-post
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, adress, mail, telefon & ordernummer.
    – Hantering som genomförs: med uppgifterna som underlag försöka besvara, hjälpa, informera eller guida besökaren/kunden baserad på ställd frågeställning. 
    – Tid vi sparar uppgiftena: 12 mån.

     

  • Lagning av transaktioner: för att följa gällande lagstiftning inom bokföring
    – Personuppgifter som behandlas: Namn, adress, mail, telefon, betalningshistorik och ordernummer. 
    – Hantering som genomförs: underlag för att möjliggöra bokföringsunderlag. 
    – Lag: Bokföringslagen, för att kunna möjliggöra handlande för att följa lag.  
    – Tid vi sparar uppgiftena: upp till 8 år i enlighet med gällande lagstiftning som behandlar bokföring, ex. bokföringslagen. 

Fick du inte svar på din fråga?

Vårt sortiment

Denna hemsida använder cookies.

Inspireras av HundStil.com

Inspiration, nyheter och erbjudanden före alla andra. HundStil.com – För Tass Med Klass. Alla som blir medlem får 10% på ett köp. Välkomna!
hundhalsband vinthund läder