• Snabba leveranser
 • Fri frakt över 499 kr
 • Säkra betalningar med Klarna
 • Snabba leveranser
 • Fri frakt över 499 kr
 • Klarna

Returer och byten​

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig och då är det bra att det finns en möjlighet att returnera varan du köpt. Nedan följer information och anvisningar för hur du ska gå till väga vid en retur eller ett byte. 

Att genomföra en retur​

Vill du enbart byta storlek på varan du beställt? Då beställer du en ny vara genom en ny beställning. Därefter skickar du tillbaka felaktig storlek genom att följa nedan steg. 

Så här går det till när du genomför en retur.

 1. Du börjar med att fylla i formuläret nedan.
 2. När vi hanterat din returförfrågan kommer vi återkoppla till dig via mail. Vi kommer skicka ut en returblankett som du fäster på paketet du packat ner produkten i. 
 3. Under tiden du väntar på svar från oss kan du förbereda returen genom att du packar in den produkt som du önskar returnera i en kartong som skyddar den väl, förslagsvis den du mottog från oss. Tänk på att skydda produkten så den inte går sönder under leveransen till oss. Du är står som ansvarig för produkten tills vi har kvitterat den mottagen.
  OBS! Märk kartongen med “HundStil.com RETUR”
 4. Besök din närmaste ombud och lämna in paketet där. Spara kvittot på att du lämnat in paketet, denna utgör din möjlighet att  bevisa att inlämningen av paketet har skett.
 5. När vi mottagit och kontrollerat varan meddelar vi dig via mail. Vi kommer även meddela Klarna om returen och din betalning kommer återbetalas med avdrag för returkostanden. Vid frågor gällande att pausa fakturan, eller återbetalning tas dessa frågor med Klarna. 

Tack för att du handlar hos HundStil.com

Vårt sortiment

Denna hemsida använder cookies.

Inspireras av HundStil.com

Inspiration, nyheter och erbjudanden före alla andra. HundStil.com – För Tass Med Klass. Alla som blir medlem får 10% på ett köp. Välkomna!
hundhalsband vinthund läder