• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Säkra betalningar med Klarna
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna

Hundvård och pälsvård​

Det är viktigt att regelbundet vårda sin hund för att den skall må bra. Pälsvård, tandvård och klovård är saker som alla hundar kräver och vi har produkterna som underlättar hundskötsel såsom hundborstar, hundkammar, hundkardor, trimknivar, klotänger och hundsalvor. Här finner ni ett utvalt sortiment av kvalitetsprodukter för att på bästa sätt ta hand om er fyrbenta vän.

Tips gällande hundvård och pälsvård

Hundborstar och hundkammar

För pälsvård med stil. Våra utvalda verktyg för att hålla pälsen i trim är ergonomiska och genomtänkta för enkel och smidig användning. Med blad i rostfritt stål och handtag i läderimitation håller de hög kvalitet och kan väljas i storlekar anpassade till stor som liten hund.

Hundkarda och hundtrimkniv

För pälsvård med stil. Våra utvalda verktyg för att hålla pälsen i trim är ergonomiska och genomtänkta för enkel och smidig användning. Med blad i rostfritt stål och handtag i läderimitiation håller de hög kvalitet och kan väljas i storlekar anpassade till stor som liten hund.

Klotänger till hund och hundsalva

Att regelbundet klippa klorna är viktigt för hundens välbefinnande. Våra klotänger och klosaxar i rostfritt stål är enkla att använda med sina ergonomiskt utformade handtag. Komplettera med en riktigt bra hundsalva för att hålla tassarna fria från uttorkning och sprickbildning.

Vårt utbud inom hundvård och pälsvård

Vårt sortiment

Denna hemsida använder cookies.

Inspireras av HundStil.com

Inspiration, nyheter och erbjudanden före alla andra. HundStil.com – För Tass Med Klass. Alla som blir medlem får 10% på ett köp. Välkomna!
hundhalsband vinthund läder