• Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout

Hundvård och pälsvård

Det är viktigt att regelbundet vårda sin hund för att den skall må bra. Pälsvård, tandvård och klovård är saker som alla hundar kräver och vi har produkterna som underlättar hundskötsel såsom hundborstar, hundkammar, hundkardor, trimknivar, klotänger och hundsalvor. Här finner ni ett utvalt sortiment av kvalitetsprodukter för att på bästa sätt ta hand om er fyrbenta vän.

Vårt utbud inom hundvård och pälsvård

Se alla produkter

Hundborstar

Hundkammar

Hundkardor

Trimknivar

Klotänger

Hundsalva

Våra bästa tips vid hundvård och pälsvård

Hundborstar och hundkammar

För pälsvård med stil. Våra utvalda verktyg för att hålla pälsen i trim är ergonomiska och genomtänkta för enkel och smidig användning. Med blad i rostfritt stål och handtag i läderimitation håller de hög kvalitet och kan väljas i storlekar anpassade till stor som liten hund.

En tät lus- och loppkam till hundar som är anpassad för att ta bort löss och loppor ur hundens päls. För vård av hundens päls.

Hundkarda och hundtrimkniv

För pälsvård med stil. Våra utvalda verktyg för att hålla pälsen i trim är ergonomiska och genomtänkta för enkel och smidig användning. Med blad i rostfritt stål och handtag i läderimitiation håller de hög kvalitet och kan väljas i storlekar anpassade till stor som liten hund.

En trimmerkniv till hundens päls med böjt blad. För vård av hundens päls.

Klotänger till hund och hundsalva

Att regelbundet klippa klorna är viktigt för hundens välbefinnande. Våra klotänger och klosaxar i rostfritt stål är enkla att använda med sina ergonomiskt utformade handtag. Komplettera med en riktigt bra hundsalva för att hålla tassarna fria från uttorkning och sprickbildning.

En karda till hundar med böjda piggar av rostfritt stål. För vård av hundens päls.