Vi värnar om miljön och erbjuder hållbara, ekologiska och närproducerade produkter från WAP för hundens bästa, och för vår planet förstås. I vårt sortiment från WAP finner ni helt naturliga produkter för hundens välmående som pryder sin plats på hyllan. Ge din bästa vän krafter från naturen med svensktillverkade ekologiska hundprodukter av högsta kvalitet med fokus på funktion, design och miljö. Endast naturliga ingredienser noga utvalda för att passa hundar, inga tillsatta kemikalier, parabener eller sulfater. Välj miljövänliga produkter för ansvarsfull skötsel av din hund. Din bästa vän förtjänar dessa premiumprodukter som är skonsamma både mot djur och natur. Upplev skillnaden med organiska produkter från WAP och bidra till en hållbar utveckling. Samtliga produkter är ansvarsfullt utvecklade och tillverkade i Skåne. I vårt utbud av svensktillverkade ekologiska kvalitetsprodukter från WAP erbjuder vi tassolja,
hundschampo, fästingsalva och zinksalva.

Ekologiska hundschampo - WAP:3 

WAP: 3 är ett milt ekologiskt hundschampo tillverkat av ingredienser med 100% naturligt ursprung.

Ekologiska hundschampo

Ekologisk fästingsalva - WAP: 2

WAP: 2 är en 100% naturlig och effektiv lösning för att förebygga angrepp från fästingar och andra parasiter på hunden.

Ekologisk fästingsalva

Ekologisk tassolja - WAP:1

WAP: 1 är en mild och effektiv tassolja för hundar tillverkad med 100% ekologiska och endast helt naturliga ingredienser.

Ekologisk tassolja

Ekologisk Zinksalva - WAP:5

WAP: 5 är en effektiv zinksalva som innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser som gurkörtsolja och kamomill.

Ekologisk zinksalva

Ekologiskt tass-stift - WAP:4

WAP: 4 är ett ekologiskt tass stift som skyddar och vårdar hundens trampdynor när de är torra.

Ekologiskt tass-stift