Vi säljer HUNTERs hundprodukter till glädje både för hund och hundägare. Förstklassiga produkter som kännetecknas av hög kvalitet med känsla för detaljer. HUNTERs traditionella hantverk med egen tillverkning i Tyskland fokuserar på djurens bästa och tar ansvar för miljö och hållbar utveckling. Med sina högt ställda krav på kvalitet erbjuds hållbara produkter i modern design som är både ändamålsenliga och tillförlitliga. HUNTER är ett internationellt växande varumärke som kännetecknas av ständig utveckling inom produkter till husdjur, allt i från koppel, selen och halsband i olika material till funktionella och moderiktiga hundkläder, vårdande sängar samt hygienartiklar, innovativa hundleksaker och hälsosamma tilltugg. Upplev skillnaden du med.

Hundbäddar och hundsängar

Hundbäddar och hundsängar av hög kvalitet i fin design.

Hunden behöver mer sömn än oss människor. En vuxen hund sover ungefär tolv till arton timmar per dygn. Och precis som oss människor behöver hunden en god sömn för att må bra och hålla sig frisk. En hund behöver ung som gammal ett mjukt och mysigt ställe att sova på vilket är viktigt att tänka på vid val av hundsäng/hundbädd. Hundsängen blir en plats för egentid och en plats för att vara ifred. På olika platser i hemmet kan det med fördel finnas hundsängar där hunden får möjlighet till vila. 

Upptäck hundsängarna

Hundpromenaden

Produkter för hundpromenaden- Läderkoppel, hundsele, hundhalsband

Fysisk aktivitet är bra för både hund och hundägare. Ju mer en hund och ägare upplever tillsammans desto mer stärks relationen mellan dem. Efter tycke och smak kan man välja att använda halsband eller sele till sin hund. Och ibland kanske man behöver variera användandet beroende på olika miljöer och situationer man vistas i. 

Produkterna för promenaden

Hundens mat

Hundmatskålar i stilren design

Oavsett vad man ger sin hund för foder vill man att hunden ska ha fungerande matskålar. Det är viktigt att matskålarna är anpassade till hundens storlek. Att skålarna är lättskötta är också att föredra så hunden har rena skålar varje dag. Det kan vara trevligt med en snygg design på skålarna då dessa står framme ständigt. En praktisk fördel är att skålarna inte åker runt på golvet utan står still med eller utan underlägg.

Produkter för måltider

Hundleksaker

Tåliga hundleksaker av hög kvalitet.

Funktionella hundmatskålar i premium-klassen. Lättskötta och hygieniska med rostfri innerskål som kan diskas i maskin eller skålar anpassade för slow-eating. Här finns genomtänkta matskålar för alla typer av hundar i klassiska färger och mönster.

Hundleksaker