• Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout

Hundmatskålar av hög kvalitet​

Oavsett vad man ger sin hund för foder vill man att hunden ska ha fungerande matskålar. Det är viktigt att matskålarna är anpassade till hundens storlek. Att skålarna är lättskötta är också att föredra så hunden har rena skålar varje dag. Det kan vara trevligt med en snygg design på skålarna då dessa står framme ständigt. En praktisk fördel är att skålarna inte åker runt på golvet utan står still med eller utan underlägg. Våra utvalda matskålar finns i olika storlekar, färger och mönster och kan kompletteras med matchande underlägg.

Vårt utbud av hundmatskålar och tillbehör

Se alla produkter

Hundmatskål

Underlägg för hundmatskål

Hundgodis

Kosttilskott till hundar

Reseskålar

Våra bästa tips vid köp av hundmatskålar och tillbehör.

Typ av hundmatskål

Funktionella hundmatskålar i premium-klassen. Lättskötta och hygieniska med rostfri innerskål som kan diskas i maskin eller skålar anpassade för slow-eating. Här finns genomtänkta matskålar för alla typer av hundar i klassiska färger och mönster.

En hundmatskål i högblank melamin i färgen vitt och svart.

Tillbehör till hundmatskålen

Ibland är det lätt att spilla om man är glupsk eller riktigt törstig. Med våra matchande underlägg skyddas golvet mot spill och det blir lätt att hålla rent. Köp till extra rostfria skålar så att det alltid finns en ledig skål till hands med friskt vatten även om den andra är i disken.

En extraskål till hundmatskålarna i melamin. Material i rostfritt av hög kvalitet.

Slow feeding hundmatskål

Förhindra hetsätning med en smart hundskål i melamin. Lättskött och diskmaskinstålig, finns i olika färger och storlekar.

En hundmatskål i melamin i färgen vit. Slow Feeding hundmatskål.