• Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Säkra betalningar med Klarna
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna

Hundmatskålar av hög kvalitet​

Oavsett vad man ger sin hund för foder vill man att hunden ska ha fungerande matskålar. Det är viktigt att matskålarna är anpassade till hundens storlek. Att skålarna är lättskötta är också att föredra så hunden har rena skålar varje dag. Det kan vara trevligt med en snygg design på skålarna då dessa står framme ständigt. En praktisk fördel är att skålarna inte åker runt på golvet utan står still med eller utan underlägg. Våra utvalda matskålar finns i olika storlekar, färger och mönster och kan kompletteras med matchande underlägg.

Tips vid köp av hundmatskålar och tillbehör

Typ av hundmatskål

Funktionella hundmatskålar i premium-klassen. Lättskötta och hygieniska med rostfri innerskål som kan diskas i maskin eller skålar anpassade för slow-eating. Här finns genomtänkta matskålar för alla typer av hundar i klassiska färger och mönster.

Tillbehör till hundmatskålen

Ibland är det lätt att spilla om man är glupsk eller riktigt törstig. Med våra matchande underlägg skyddas golvet mot spill och det blir lätt att hålla rent. Köp till extra rostfria skålar så att det alltid finns en ledig skål till hands med friskt vatten även om den andra är i disken.

Slow feeding hundmatskål

Förhindra hetsätning med en smart hundskål i melamin. Lättskött och diskmaskinstålig, finns i olika färger och storlekar.

Vårt utbud av hundmatskålar och tillbehör​

Vårt sortiment

Denna hemsida använder cookies.

Inspireras av HundStil.com

Inspiration, nyheter och erbjudanden före alla andra. HundStil.com – För Tass Med Klass. Alla som blir medlem får 10% på ett köp. Välkomna!
hundhalsband vinthund läder