• Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout
  • Snabb leverans
  • Fri frakt över 499 kr
  • Klarna Checkout

Hundsängar och hundbäddar

En stor del av hundens liv tillbringar den sovande, välj därför en hundsäng eller hundbädd med omsorg. Vårt utbud av bekväma kvalitetssängar är lätta att hålla rena och ger hunden trygghet, avkoppling och god sömn. Varför inte placera ut sovplatser i olika delar av hemmet där hunden kan få nödvändig vila och egentid. Hitta din favorit i vårt breda utbud av hundsängar, hundbäddar, hunddynor och hundkuddar av högsta kvalitet.

Vårt utbud av hundsängar och hundbäddar

Hundsängar & hundbäddar

Hundkuddar

Hunddynor

Hundfiltar

Utomhushundsängar

Ortopediska hundsängar

Våra bästa tips vid köp av hundsängar, hundbäddar, hunddynor och hundkuddar.

Hundens behov

Alla hundar behöver en egen skön sovplats och ett ställe att koppla av och vara för sig själv emellanåt. Ha du flera hundar behöver de varsin egen säng. Våra utvalda hundsängar är av högsta kvalitet och finns i många olika färger, former och storlekar i anpassade materialval.  Våra hundsängar är lätta att hålla rena genom sina vatten- och smutsavvisande egenskaper som även håller borta dålig lukt. Att de dessutom är designade med omsorg och eftertanke gör att de passar bra in i det moderna hemmet. Vi har sängen till din fyrbenta vän, stor som liten, gammal som ung. Här finner du även ortopediska sängar som passar särskilt bra till hundar med rygg- eller ledbesvär.

En handgjord lyxig och exklusiv hundsäng, hundbädd i rep med en mjuk innerkudde i färgen natur.

Att välja hundsäng

Att välja storlek på hundsängen är inte alltidså lätt. Normalt sett gillar hunden inte alltför stora sängar utan snarare en lagom liten säng för hundens normala sovställning. Tänk också på materialval i sängen, varma hundar med mycket päls vill ha ett svalare material medan hundar som lätt fryser vill ha ett varmt underlag. Placera sängen där hunden kan vara för sig själv om den vill men ändå gärna ha uppsikt över omgivningen i hemmet. I vårt utvalda sortiment finner du hundsängar i flera storlekar och material, samtliga med fokus på kvalitet och funktionalitet.

En snygg hundsäng, hundbädd i bomull med uttagbar fyllning av polyester i färgen röd. Marin stil.

Utomhussängar

Vi tillbringar allt mer tid utomhus och njuter av den härliga svenska sommaren på våra altaner och uteplatser. Hunden är ett socialt djur som gärna vill vara med i gemenskapen och vad passar då inte bättre än att ge den en egen skön plats i skuggan. Vi har nya härliga hundsängar i tåligt material anpassade för utomusbruk. Hitta din favorit i vårt utvalda sortiment av kvalitetssängar.

En hundsäng, hundbädd av yttermaterial i vattentät oxfordnylon och fyllning i polyester. Utomhushundbädd, utomhusnundsäng. I färgen svart.